• shutterstock 158505869
  • shutterstock 3128772861

Plattsättning


​​​​​​​Husrestauratören utför och erbjuder en totallösning inom alla typer av plattsättning. Från offentliga utrymmen till privatbostäder från kök o badrum till större golvytor.
Vi hjälper dig gärna att utforma och designa ditt nya badrum och förverkliga ditt dröm badrum. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris. Vi hjälper dig i din planering och utformning av badrummet. Vi vet hur man tar idéer till verklighet.

Vi är ett våtrumsbehörigt företag som har kunnande, erfarenhet och flexibilitet att utforma, bygga upp ett kvalitetsbadrum med bästa finish. Ring oss eller maila oss för att få en kostnadsfri offert. För dig som kund blir processen enkel vi tar hand om koordinering när det gäller renoveringen av badrummet och vi leder er genom hela byggprocessen.

Som ett led att kunna erbjuda våra kunder den bästa tänkbara lösningen på deras projekt så går vi fortlöpande vidareutbildningar och kurser från våra leverantörer. Husrestauratören är medlem Plattsättnings- Entreprenörers Riksförening
behorigvatrumbehorigvatrum
behorigvatrum

Behörighet

Anlita alltid ett behörigt företag. Då är du säker på att företaget uppfyller kraven som Byggkeramikrådet ställer för godkänd branschbehörighet.